El PSM vol que l’homologació de les pistes del Polisportiu de Sant Ferran comencin el 2005

El PSMEn motiu de la celebració del Debat de Política General del Consell de Mallorca, el PSM va presentar una proposta de resolució en la qual demanava al Consell que es comprometés a fer les inversions necessàries al Polisportiu de Sant Ferran per garantir l’homologació de les pistes. La proposta del PSM fou aprovada per unanimitat.

Antoni Alorda, portaveu del PSM en el Consell ho valora de manera molt positiva perquè “no ens podem permetre que unes instal·lacions públiques com les de Sant Ferran no estiguin disponibles per acollir qualsevol tipus de competició, més si tenim en compte el dèficit d’equipaments esportius que pateix Palma.”

Això no obstant, el PSM demana a l’equip de govern del Consell de Mallorca que s’iniciïn tan aviat com sigui possible les passes necessàries per homologar les pistes per tal de poder-hi celebrar competicions oficials. Els nacionalistes pretenen que les obres d’adequació comencin enguany mateix, i que s’habiliti la partida pressupostària escaient perquè, segons afirmen, les previsions del Pressupost de 2005 no permeten aquesta inversió.

En el mateix Debat de Política General, el PSM sol·licità que el Consell de Mallorca incrementés els pressupostos destinats a l’esport base i a l’esport en edat escolar; proposta que també fou aprovada per unanimitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *